Laagdrempelig voor een nieuwe generatie naturisten

Gasten noemen ons plekje 'met Franse sfeer'... natuurlijk is dat vooral als de zon hoog aan de hemel staat maar we begrijpen die indruk heel goed. De sfeer is ontstaan omdat wij zijn wie we zijn; no-nonsens, maar gewoon gezellig en warm. 
In 2011 gekocht als bouwval zijn we begonnen aan het grote project om dit mooie plekje weer liefde en aandacht te geven. En alles heeft zijn tijd nodig. Langzamerhand krijgt 'ons Hof', de sfeer die wij voor ogen hadden en gelukkig met ons zijn er steeds meer mensen die gepakt worden door dit kleine paradijsje in Drenthe. 

Wij streven ernaar de drempel van naturisme te verlagen voor die groep mensen die willen ontdekken en ervaren hoe het voelt te recreëren zonder kleding; vakantie vieren met een gevoel van vrijheid en gelijkwaardigheid zonder de bijzondere en soms strenge regels van het naturisme. Alhoewel wij alle respect hebben voor deze manier van leven en vakantie vieren en ook wel de oorsprong van deze regels begrijpen, weten wij uit onderzoek (bron: tijdschrift “UIT”) dat sommige regels wat verouderd zijn en willen wij een plek geven aan de nieuwe generatie van het naturisme.
Uiteraard zijn alle manieren van naturisme bij ons welkom; de schoonheid zit hem juist in het, in alle vrijheid “ont-moeten”, met respect voor elkaar. Wij hopen de schakel te kunnen zijn tussen naturisten, blootzonners, saunabezoekers en een ieder die een gevoel van vrijheid wil ervaren.

Deel deze pagina