Ongepolijste charme van Dwingelderhof

Ons mooie afgelegen kampeerveld ligt aan een doodlopend straatje in het buitengebied van Dwingeloo. Op 3 km van het Nationale Park Dwingelderveld, met zn prachtig aangelegde fietspaden en 3 km van het gezellige brinkdorp waar terrasjes en restaurantjes op u wachten.
Omringd door een volwassen singel van bomen en achter een grote poort beleeft u de intieme no-nonsense sfeer, die wij hier samen met de gasten creëren. 

Ons terrein heeft plaats voor zo'n 25 caravans of tenten. Wij hebben plekjes waar de hele dag de zon schijnt, maar ook plaatsen waar je schaduw hebt van prachtige grote eiken. Door de omheining van laurier en singels bent u altijd wat meer beschut van de wind.  Rechts staat een charmant toiletgebouw met vier douches, toiletten, wastafels en een afzonderlijke afwasplaats onder het afdak. 

Daarnaast bieden wij een heel gezellig terras onder de bomen waar 's avonds de vuurplaats kan worden aangemaakt. 

Binnen is een sfeervolle bar met een grote ruimte met houtkachel.

Faciliteiten op een rijtje

  • 16 ampere aansluiting

  • Wifi

Charmant toiletgebouw met 4 douches/toiletten/wastafels/afwasplaats In het toiletgebouw ook koelkast en centrifuge tijdens het hoogseizoen 

  • Legen van chemisch toilet

Als het mooie weer begint hebben wij natuurlijk ook verkoeling middels een zwembadOnder de bomen een groot terras met gezellige intieme zithoekjes en een vuurplaatsSfeervolle bar met stamtafel, zitjes en toiletten.

Deel deze pagina